SeniorSport

Aalborg SeniorSport  –  en forening for aktive seniorer

SeniorSport er en idrætsforening for aktive seniorer med mange forskellige tilbud til dig på sportslige og kulturelle aktiviteterI SeniorSport har vi aktiviteter hele året

.Den indendørs sæson starter primo september og slutter ultimo april .

Resten af året tilbydes et specielt udendørsprogram som bl.a. indeholder, friluftsliv, hytteture, cykelture, løbeture, skiture, orientering, rejser i ind- og udland, petanque, minigolf m.v.

Det er en god idé at holde kroppen i gang. En god fysisk form gør hverdagen mere overskuelig –også selvom alderen ”rykker”.

Det er aldrig for sent at gå i gang. Hvorfor sidde alene hjemme – når du kan møde nye venner. Det er vigtigt at være sammen med andre – både når der dyrkes motion og når der indbydes til de mange andre aktiviteter i Aalborg SeniorSport.

Motionen bygger på et tværidrætsligt tilbud med M/K hold. En motionsdag er på ca. 1½ time på halgulvet – og er sammensat af grundtræning, boldspil, konkurrencer, ketcherspil, udstrækning, dans m.v. Efter et tiltrængt bad venter kaffen, højskolesangbogen og måske et foredrag som kan være både af underholdende og oplysende karakter – eller måske skabe en debat at ”gå hjem på”.

Hvad træner vi – og hvorfor? Motionen er tilrettelagt sådan, at der trænes kondition, muskelstyrke, udholdenhed, balance, koordination, reaktion, sanser og bevægelighed. Det kræver ingen forudsætninger at deltage – et godt humør skader ikke.

Alle er velkommen – du bestemmer selv tempoet, det er tilladt at holde en pause.

Klik her for at læse om vores værdier i Aalborg SeniorSport.